CBK inngår distribusjonsavtale med Peerless-AV®

CBK inngår distribusjonsavtale med AV-teknologipioneren Peerless-AV®. CBK vil selge og distribuere alle produktene til Peerless-AV og markedsføre dem gjennom alle sine kanaler. De vil også ha produktopplæringer, demonstrasjoner og eventer.

Morten Rustad (til venstre), Product Manager i CBK Distribusjon AS og Mikael Wigart (til høyre), Nordic Sales Manager i Peerless AV

Med Peerless-AV i porteføljen utfyller CBK sin eksisterende portefølje for oppheng, stativer og digital signage, noe som styrker CBKs posisjon som totalleverandør for det norske markedet.

«Norden vokser raskt, og som selskap investerer og implementerer vi vår go to market-strategi med nye partnere og økt lokal støtte,» sier Martin Romanowski, regiondirektør for salg-EMEA i Peerless-AV.

«Med CBKs tekniske kunnskap og omfattende erfaring innen AV, digital signage og digital kommunikasjon, og vår 80-års erfaring som en global produsent, er vi overbevist om at vi kan ta en stor markedsandel i regionen fremover.»

I en kommentar til partnerskapet sier Morten Rustad, Product Manager i CBK Distribusjon AS: CBK jobber kontinuerlig med å tilby kundene de beste løsningene i markedet. Vår største styrke er det unike forholdet vi har til våre kunder. Kombinert med god kunnskap og et bredt produktsortiment. At vi nå har Peerless-AV ombord er viktig, slik at vi nå kan tilby et enda bedre utvalg av AV-tilbehør, men også LED-monteringsløsninger og kiosk løsninger for både innendørs og utendørs bruk, samt IP-klassifiserte utendørs skjermer.»

Peerless AV sin nordiske salgssjef, Mikael Wigart, introduserte Peerless AV til CBKs kunder på deres årlige AV-event.

Mikael Wigart kunngjorde samarbeidet på CBK sitt AV-event 15.september


Denne artikkelen ble originalt publisert på cbk.no.