CBK med 100 Hisense-skjermer på nye Jordal Amfi

AV-integratøren Strömberg & Sandell halte i land kontrakten om å levere lyd-og bildeløsninger til Nye Jordal Amfi. I alt henger det nå 100 Hisense-skjermer på veggene i sportsarenaen, hvorav flere er interaktive og kan trykkes på av publikum. 

Strömberg & Sandell har installert 100 Hisense skjermer i Nye Jordal Amfi

Strömberg & Sandell er en ledende integratør som leverer komplette lys-, lyd- og videoløsninger til boliger og kommersielle områder over hele Skandinavia. I 2014 startet Strömberg & Sandell dialogen om lyd og bildeløsninger sammen med VIF til det som skulle bli Nye Jordal Amfi. I 2018 var kontrakten signert og levering og installasjon ble utført i 2020.

De valgte å gå får Hisense – det nye skjermmerke i Skandinavia som CBK Distribusjon har agenturet på. I alt bestod leveransen av 100 Hisense skjermer, både interaktive skjermer og signage skjermer. De interaktive skjermene benyttes for å geleide publikum til rett plass ved hjelp av et kart, samt vise transportavganger. De øvrige skjermene benyttes for å vise kioskmenyer, kamper, treninger etc. 

Hvorfor valgte dere Hisense som skjermleverandør?

– Vi valgte det fordi det prismessig ligger på samme nivå som andre leverandører med hensyn på kvalitet, men Hisense hadde helt klart bedre garantivilkår. De ga hele 5 år på skjermene, mens bransjestandard er ett til to år, sier Fritiof Strömberg, Gründer i Strömberg & Sandell. 

– En vesentlig forskjell for skjermer i bruk innenfor dette feltet, er at de er utsatt på en helt annen måte enn vanlige skjermer. Vår erfaring er også at de fleste leverandører er fleksible om skjermer slutter å virke etter garantiperioden, sier Strömberg.

Denne artikkelen ble originalt publisert på CBK sine nettsider.